avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 302 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Restituire fond de rulment
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Restituire fond de rulment

Buna ziua,
Un chirias care a achitat lunar chiria si cheltuielile de intretinere, inclusiv cotele aferente fondului de rulment si fondului de reparatii, poate solicita proprietarului restituirea sumelor achitate pentru fondul de rulment si fondul de reparatii la finalul perioadei de inchiriere ?
Cel mai recent răspuns: Manuela Rășină , administrator 06:38, 11 Martie 2024
Daca nu v-ati inteles de la inceput ca nu platiti dv anumite sume nu mai aveti ce cere la final. e drept ca fondul de rulment i se ca restitui lui la final asta daca intre timp nu se pierde cum s-a mai pierdut si la altii.
Trebuia la inceput sa va intelegeti ca fondul rulment il plateste el.
Ultima modificare: Duminică, 10 Martie 2024
w_v_w_v, utilizator
Potrivit Legii asociațiilor de proprietari, plata celor două fonduri e în sarcina proprietarilor.
Aveți detalii aici:
www.avocatnet.ro/articol_589...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere pt aflarea fondului de rulment si reparatii achitat in ultimii 4 ani amy0001 amy0001 Buna ziua. Am o problema - ceva mai mare - cu Asociatia blocului. Am stat in chirie - urmeaza sa ma mut la casa mea - si timp de 4 ani am platit fond de ... (vezi toată discuția)
Chiriașii plătesc fondul de reparații incluse în cheltuielile de întreținere? kikybaly kikybaly Bună seara, Aș vrea să știu dacă, conform legislației în vigoare, plata fondului de reparații și a fondului de rulment (cele incluse în cheltuielile ... (vezi toată discuția)
Chirias la bloc , ce trebuie sa platesc. justlower justlower Buna seara, am inchiriat o garsoniera acum o luna in bucuresti.Am facut contract cu proprietarul dar nu legal. Toate bune si frumoase pana cand a venit ... (vezi toată discuția)