avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 334 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Recuperare garantie de buna executie
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Recuperare garantie de buna executie

Buna ziua,

Am finalizat o lucrare pentru IPJ Brasov pentru care s-a oprit garantie. Ni s-a restituit 70% din contravaloarea garantiei, urmand ca 30% sa ni se restituie dupa 36 luni.
Avem posibilitatea in baza vreunei legi sa le cerem restituirea celor 30% si sa facem o polita de asigurare de garantii contractuale?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Florentina Ragalie , Consilier juridic 16:14, 13 Martie 2024
Legea partilor fiind contractul, ca sa puteti proceda altfel decat prevede acesta in prezent, trebuie neaparat sa aveti acordul celeilalte parti si sa incheiati un act aditional in acest sens.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Garantia de buna executie nico nico nico nico lucrez la o firma de constructii. avem lucrari pe care nu le-am finalizat si nu cred ca... se vor mai finaliza. se returneaza garantia de buna executie ... (vezi toată discuția)
Antecontract Iael Iael Buna ziua , As vrea sa va cer o parere cu privire la urmatorul caz. X in calitate de cumparator al unui apartament incheie un antecontract de ... (vezi toată discuția)
Deblocare garantie buna executie vioricaanghel vioricaanghel Va rog sa-mi spuneti daca, in cazul unui contract pentru proiectarea unui obiectiv de investitii care nu se mai executa, este legal ca beneficiarul sa refuze ... (vezi toată discuția)