avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 619 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... fonduri europene
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

fonduri europene

buna,tuturor as dori ceva lamuriri despre accesarea fondurilor europene. sint persoana fizica,detin o anumita suprafata de teren ce as putea sa o destinez unui proiect,o cantitate de bani economisiti si multa dorinta de munca.ma gindesc la infiintarea unei brutarii sau a unei sere de legume.timpurile sint neprielnice dar eu ma gandesc serios la acest lucru. ce sfat i-mi puteti da si care ar fi pasii,daca este prevazut pentru asemenea investitii,accesarea unei subventii sau fond european. va multumesc:)
Cel mai recent răspuns: legalmgm , utilizator 07:19, 3 Februarie 2010
Buna ziua
Fonduri europene nerambursabile microîntreprinderi din mediul urban
1. Finanţarea acordată:
• 70% din valoarea cheltuielilor eligibile, dar maxim 200.000 euro (maxim 100.000 euro pentru microîntreprinderile din domeniul transporturilor rutiere);
• proiect cu valoare totală (cheltuieli eligibile + cheltuieli neeligibile + contribuţia solicitantului) cuprinsă între 100.000 lei şi 3.000.000 lei
2. Cheltuieli eligibile:
• Achiziţionarea de echipamente şi tehnologii noi, moderne pentru activitatea de producţie, prestare servicii, construcţii a microîntreprinderii
• Achiziţionarea de sisteme IT (hardware şi / sau software)
• Construirea / extinderea / modernizarea spaţiilor de producţie / prestare servicii ale microîntreprinderii (modernizare: numai lucrări care necesită autorizaţie de construire – nu se finanţează reparaţiile curente)
3. Beneficiari eligibili:
• societăţile comerciale
• societăţile cooperative
4. Activităţi economice eligibile (coduri CAEN):

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare fabrica dacmoto dacmoto In prezent am un SRLce are ca obiect de activitate incalataminte pe comanda si reparatii incalataminte cu 3 salariatii, SRL ce este deschis de mai mult de 10 ... (vezi toată discuția)
Fonduri nerambursabile pentru construirea unui pod in jud. arges rolena rolena Buna ziua, Exsista posibilitatea de obtinere a unor fonduri pentru constriurea unui pod ? Si daca da, cum se procedeaza ? Primaria localitatii promite in ... (vezi toată discuția)
Fabrica de reciclat pet-uri danbontea danbontea Buna ziua! As fi interesat de obtinerea unor fonduri europene nerambursabile ,in vederea infiintarii unei fabrici de reciclat PET-uri......dar sincer ... (vezi toată discuția)