avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 211 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... în dosar civil ,ce poți face dacă judecătorii nu ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

în dosar civil ,ce poți face dacă judecătorii nu formulează ...

în dosar civil ,ce poți face dacă judecătorii nu formulează motivarea în termenul de 90 de zile ?
Puteți incepe cu o cerere de urgentate a motivării,ulterior un memoriu către conducerea instantei,memoriu CSM apela ls procedura privind tergiversarea cauzei etcetc.Luati le gradual,nu întrați în panica ,3 4 luni este ceva absolut normal pt ultimii ani ,sa va speriați dacă ajungeți la 8,9 luni sau mai mult..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

1 an si 2 luni de la pronuntare si nu s-a motivat hotararea Alex28 Alex28 Buna ziua. Am urmatoarea situatie: In cadrul un proces civil/comercial, dupa fond s-a facut apel la Tribunalul specializat. Am castigat apelul si s-a ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. care ar fi termenul maxim în care o instanță civilă ... Adi Lungu Adi Lungu Bună ziua. Care ar fi termenul maxim în care o instanță civilă - judecătorie de sector - , trebuie să trimită părților motivarea soluției? Mă ... (vezi toată discuția)
In cat timp ar trebui sa se motiveze o sentinta? MYK272est MYK272est Buna ziua! Intrebarea mea este care ar fi timpul in care ar trebui sa primesc sentinta motivata prin posta, tinand cont ca aceasta s-a pronuntat la data ... (vezi toată discuția)