avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 184 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Extragarantie MediaGalaxy si ANPC
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Extragarantie MediaGalaxy si ANPC

Buna ziua,

Am trimis un produs la reparat in extragarantie la MediaGalaxy. Cei de la service au constatat urme de lichid in produs, iar producatorul sustine ca produsul este rezistent la apa. Este vorba de un ceas Fitbit care nu se mai incarca dupa ce am facut dus cu el (dupa aproape 2 ani de utilizare).

Service-ul a zis ca imi trimit un produs nou identic, daca platesc devizul de 620 de lei. Conditiile de extragarantie (specificate in anexa lor) sunt respectate, nu am utilizat produsul in mod necorespunzator, deci in mod normal ar trebui sa se aplice extragarantia.

Este vorba de un defect de fabrica, iar service-ul da vina pe mine. Pot sa fac plangere la ANPC?

Multumesc frumos,
Istvan
Ultima modificare: Luni, 18 Martie 2024
Istvan.Bu, utilizator
O.plangere/sesizare puteți adresa oricărei instituții,indiferent de natura problemei , este un drept prevazut în Constituția României.Ce ar putea constata ANPC ul rămâne de văzut ,oricum merita încercat pt ca alta varianta nu prea vad.Si dacă ar fi un ceas mult mai valoros în cadrul unui proces ar fi practic greu de dovedit anumite aspecte după 2 ani de folosire..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Garantie samsung galaxy s5 in contact cu apa beast_yoo beast_yoo Buna seara, Acum 2 luni am cumparat un telefon Samsung Galaxy S5 de la Vodafone... In garantie ascest telefon are specificatia \\"Rezistent la apa\\"... am ... (vezi toată discuția)
Garanție comerciala - telefon mobil Calin92 Calin92 Bună ziua! Am o situație inedita și pe care nu știu cum as putea sa o mai gestionez. Am un telefon mobil pentru care exista garanție comerciala pana în ... (vezi toată discuția)
Problema telefon in garantie ramolex ramolex Buna seara! In data de 10 ianuarie 2011, odata cu prelungirea abonamentului de voce, am achizitionat si un telefon mobil. Toate bune si frumoase pana cand ... (vezi toată discuția)