avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 226 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Ma puteti ajuta cu un model de cerere in judecata a ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Ma puteti ajuta cu un model de cerere in judecata a unui UAT ...

Ma puteti ajuta cu un model de cerere in judecata a unui UAT in legatura cu obligarea acestuia de a emite decizie de sanctionare a unei asociatii de proprietari pe motiv de refuzul de acces la documentele asociatiei? cat este taxa de timbru pt o astfel de actiune pe contencios administrativ? multumesc!

Alte discuții în legătură

Buna ziua! va rog sa ma ajutati cu un model de actiune in instanta, ... Lumyna Lumyna Buna ziua! va rog sa ma ajutati cu un model de actiune in instanta, pe contencios administrativ, impotriva primariei care, prin biroul asociatii de ... (vezi toată discuția)
Restante la intretinere. in baza carui art.de lege trebuie dat in judecata un locatar cu datorii? mihaela2007 mihaela2007 unul dintre locatari are o datorie de 10000 ron si dorim sa-l chemam in instanta.ce art.de lege trebuie invocat, mai precis cum ne vom motiva actiunea? (vezi toată discuția)
Care sunt pasii pentru a contesta o sanctiune disciplinara? jonny81 jonny81 buna ziua sunt functionar public si am primit o sanctiune disciplinara pe un motiv cred eu penibil am fost gasit fara cascheta de sef cand a venit in control ... (vezi toată discuția)