avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 689 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Plata CASS datorat de la depozite bancare Am ajuns la ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Plata CASS datorat de la depozite bancare Am ajuns la concluzia ...

Plata CASS datorat de la depozite bancare

Am ajuns la concluzia ca trebuie sa platesc taxa de CASS , minima . Cum se poate face concret ? Unde se plateste ? Ce trebuie sa fac ca sa achit acesta taxa ?
Cel mai recent răspuns: laura1016 , utilizator 13:53, 28 Martie 2024
Selectati cu identificare la distanta prin mijloace video, va alegeti o data si ora la un anaf, oricare, si la data programata veti primi un link, id si parola si se face identificare video prin aplicatia zoom (sa o aveti descarcata) trebuie sa aveti cartea de identitate la indemana, dureaza 1 minut.
Am inteles procedura ; dar am renuntat la identificarea la distanta . Am sa ma duc la ghiseu pentru identificare .
O alta intrebare: daca exista un cont deschis in SPV , pe numele unei persoane fizice simple , respectivul daca se duce la ghiseu mai poate depune declaratie unica in format scris ?
Sau poate cit este activ contul in SPV , este obligat sa depuna declaratia in electronic ?
Ultima modificare: Joi, 21 Martie 2024
laura1016, utilizator
Declaratia se poate depune prin orice mijloace: electronic, personal la ghiseu sau prin posta cu confirmare de primire, nu conteaza daca ai sau nu SPV.
In termene si conditii utilizare , la procedura , cap.I , la pct 1 ,aliniat.4 , se specifica ca la utilizare spv, nu se mai comunica pe alta cale ; aici nu am inteles , daca este vorba , ca un document sa nu fie trimis in dublu sau ar fi ceva general.
Studiind formularul unic 212 , exista acolo pentru anul 2024 , valori estimate . In baza acestor valori estimate vom plati de doua ori ? Adica pentru realizat din 2023 si pentru estimatul din 2024 ?

Alte discuții în legătură

Am un pfa din 2018 si vreau sa il inchid definitiv CazacuIulian CazacuIulian Buna ziua! Am un PFA din 2018 si vreau sa il inchid definitiv. Am cateva intrebari la dumneavoastra: 1. Am intrat in anul 2024, trebuie sa platesc automat ... (vezi toată discuția)
Declarare venit din inchiriere popescueduard4 popescueduard4 buna ziua, am si eu urmatoarea nelamurire: am un contract de chirie care are efect incepand cu data de 01.03.2024. Am depus cererea de inregistrare (formularul ... (vezi toată discuția)
Am un imobil închiriat unei persoane juridice. Lucian 1987 Lucian 1987 Bună seara, Am un imobil închiriat unei persoane juridice. Conform noilor modificări fiscale ( ordonanta 115/2023 -ordonanța \"trenulet\"), impozitul ... (vezi toată discuția)