avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 480 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Plata CASS datorat de la depozite bancare Am ajuns la ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Plata CASS datorat de la depozite bancare Am ajuns la concluzia ...

Plata CASS datorat de la depozite bancare

Am ajuns la concluzia ca trebuie sa platesc taxa de CASS , minima . Cum se poate face concret ? Unde se plateste ? Ce trebuie sa fac ca sa achit acesta taxa ?
Cel mai recent răspuns: laura1016 , utilizator 13:53, 28 Martie 2024
Depuneti doar pentru veniturile din dobanzi obtinute in anul 2023
Am inteles; multumesc, Dar in formular trec sau nu valorile eststimate ? Cred ca intra la categoria investitii.
Din ce am studiat . am inteles asa : trebuie sa trec un estimat pe ce informatie exista actual ; dar eu nu stiu ce se va intimpla pina la sfirsit de an .
Daca la sfirsit de an 2024 , valorea estimata nu se va mai potrivi ?
Trebuie ca la sfirsit de an sa se faca rectificare ? Este obligatoriu ca la anul , in 2025, sa se platesca valoarea estimata acum in 2024 , adica in DU pe 2025 sa se treaca valoarea estimata din acest an ? Se poate altceva in DU 2025 , doar daca se face rectificare de estimat la sfirsit an 2024 ?
Eu am sa inchid aici discutia .
Am renuntat la inscrierea in SPV .
Multumesc celor care mi-au raspuns .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am un pfa din 2018 si vreau sa il inchid definitiv CazacuIulian CazacuIulian Buna ziua! Am un PFA din 2018 si vreau sa il inchid definitiv. Am cateva intrebari la dumneavoastra: 1. Am intrat in anul 2024, trebuie sa platesc automat ... (vezi toată discuția)
Declarare venit din inchiriere popescueduard4 popescueduard4 buna ziua, am si eu urmatoarea nelamurire: am un contract de chirie care are efect incepand cu data de 01.03.2024. Am depus cererea de inregistrare (formularul ... (vezi toată discuția)
Am un imobil închiriat unei persoane juridice. Lucian 1987 Lucian 1987 Bună seara, Am un imobil închiriat unei persoane juridice. Conform noilor modificări fiscale ( ordonanta 115/2023 -ordonanța \"trenulet\"), impozitul ... (vezi toată discuția)