avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 216 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Daune - chemare in judecata
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Daune - chemare in judecata

Bună ziua! Va rog să mă sfătuiţi intr-o speţă. Am avut o misiune de expertiză contabilă într-un dosar şi concluziile din raportul meu nu au convenit părtţi pârâte. Timp de 11 luni, s-au focusat să mă recuzeze cu fel de fel de minciuni pe care le-au depus la dosarul cauzei fără sa aibă probe, motiv pentru care cererile de recuzare au fost respinse de judecator. S-a făcut alt dosar de recuzare la recuzare, am fost victima unui abuz de drept procesual. Pronunţarea s-a făcut în data de 21.03.2023 şi nu a fost favorabilă părţii pârâte. Întrebarea mea este, acum, dupa un an de la pronunţare, mai pot face chemare în judecată a părţii pârâte? Vreau să le cer daune.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Lima , utilizator 20:32, 19 Martie 2024
Și care a fost prejudiciul adus dvs,cum v a afectat..?Au fost luate masuri disciplinare împotriva dvs . ați fost sancționată de către instanta,supusa oprobiului public,? ..Bineînțeles că.nu .Daca partea din dosar posta pe net,forumuri afirmatii despre dvs,va punea la indoiala impartialitatea,pregatirea profesionala,va insulta,calomnia se putea discuta ...Despre un abuz procesual care a dus la o eventuala tergiversare a cauzei ar fi trebuit sa se plângă partea adversa nu dvs care erati doar experta în dosar.Opinia mea ca nu aveți șanse în demersul dvs ..
Ultima modificare: Marți, 19 Martie 2024
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Domnule Niculescu, vi se pare un comportamet normal, de etica profesionala intr-o instanta de drept? Sa acuzi expertul ca s-a intalnit pe furis cu avocatul partii reclamante, sa promiti ca aduci probe si, la sedinta de consiliu, sa ridici din umeri ca nu ai probe. Si multe altele.... Sa te joci cu psiho-emotionalul unui om doar ca vrei sa castigi un proces, mi se pare o actiune care isi merita o pedeapsa. Stim cu totii ca abuzul psiho-emotional somatizeaza in boli urate si chiar am avut probleme de sanatate. Sunt avocati care trebuie sa invete legea umanului, a bunei cuviinte, nu au nici un drept sa atace mincinos si grosolan expertii numiti de instanta, nu si-au dorit ei sa intre in dosarul respectiv. Eu am ramas traumatizata, cred ca, in cazul meu, acest avocat trebuie sa fie examinat psihologic si psihiatric. Ii iese psihopatia prin toti porii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj judiciar-iesire indiviziune ContSters91960 ContSters91960 Este normal ca in timpul uniu proces ,judecatoarea sa se pronunte astfel\"taci din gura mamaie ca acum tin cu matale\" ce atitudine judiciara poate insemna ... (vezi toată discuția)
Repartizarea ciclica a completelor de judecata în temeiul hotărârii colegiului de conducere nr.18/2015 clau1858 clau1858 Buna ziua Am un dosar de granituire care se judeca de doi ani pe rolul Judecatoriei si navigand pe portalul de justitie la alte cauze de granituire, am ... (vezi toată discuția)
Recuzare expert recomandat de parte ghiocelioana ghiocelioana Expertul parte poate fi recuzat pentru aceleaşi motive precum judecătorul. Faptul că un expert a efectuat o expertiză contabila judiciară într-un ... (vezi toată discuția)