avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 145 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna! Am comandat pe Facebook niste haine. Când mi-a ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna! Am comandat pe Facebook niste haine. Când mi-a venit coletul ...

Buna! Am comandat pe Facebook niste haine. Când mi-a venit coletul nu avea nicio legătură cu ce mia trimis imagini. A spus că e greșeală de la depozit și se rezolva și apoi mi-a dat block. Ce este de făcut. Nu am decât conversațiile de pe Facebook
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 17:27, 20 Martie 2024
de la cine ati cumparat?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna dimineata. tocmai ce mi am luat o teapa pe internet si am ... Anonimulanon Anonimulanon Buna dimineata. Tocmai ce mi am luat o teapa pe internet si am decis sa va explic ce s a intamplat si ce sanse am sa rezolv ceva. Deci. In weekend am facut o ... (vezi toată discuția)
Retur mediashop Gicu b Gicu b Buna ziua,am si eu o problema si nu stiu cum o pot rezolva deoarece cand am facut returul la un produs de la mediashop am pus in colet si contractul ... (vezi toată discuția)
Am fost păgubită de 612 lei pentru produse pe care nu le-am primit. ce pot face? Mihaela.boangher Mihaela.boangher Buna seara ! Am si eu o mare problema si as vrea sa aflu parerea unui specialist. In ultima vreme, am inceput sa fac cumparaturi online pe site-ul de ... (vezi toată discuția)