avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 226 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Blocare utilizator (cetatean) pe pagina de facebook a ...
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Blocare utilizator (cetatean) pe pagina de facebook a primariei

Buna ziua,

Ma intereseaza daca este vreo prevedere legala privind blocarea unui utilizator (cetatean) pe o pagina de institutie publica (primarie).

Cetateanul x (care este si angajat al primariei la momentul de fata) avand in vedere si campania electorala care sta sa inceapa, dezinformeaza populatia, ameninta angajatii (colegi de-ai lui), defaimeaza angajatii si conducerea si ia in deradere institutia in sine. A fost actionat deja in instanta pentru unele fapte.

Stiu ca blocarea unei persoane ar fi o slabiciune atunci cand vorbim de transparenta si de dreptul la exprimare pe care il acorda Primaria dar as vrea sa stiu daca un cetatean ar trebui sa aibe dreptul legal sa se exprime pe pagina de Facebook a primariei (in comentarii) si daca ar putea fi o consecinta legala in cazul in care i-as lua acest privilegiu, el acum folosind fiecare postare pe care o face primaria sa isi exprime cele prezentate mai sus.

Multumesc.

Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 12:38, 21 Martie 2024
e pagina oficiala? platita?
Este vorba despre o pagina oficiala (nu e verified) a unei primariei dintr-o localitate pe care se comunica anunturi, informatii, etc de catre primarie.
Cu scuze, ca sa fie oficiala trebuie să fie si verified si sponsored . Asa, e o pagina creata de un functionar. Continutul poate fi real 100%, dar doar adminul e responsabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comentarii sterse pe facebook-ul primariei Ioan_Chris Ioan_Chris Buna ziua. Primaria unui oras, și care are cont pe facebook îmi poate sterge comentariile negative și ma poate bloca? Am adus unele critici asupra ... (vezi toată discuția)
Dreptul la libera exprimare ma-erich ma-erich Buna Ziua, am gasit Art.30 din Constitutie, dar si Art. 10 din din Conventia europeana a drepturilor omului privind libertatea de expresie. Poate cineva sa ... (vezi toată discuția)
Libertatea de exprimare Bojundo Bojundo Buna ziua Ma numesc Bogdan Radu. In orasul in care locuiesc primaria detine si o pagina de Facebook. Din pacate pe aceasta pagina a primariei, comentariile ... (vezi toată discuția)