avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 290 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua. Am fost împuternicit de către cei3 ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua. Am fost împuternicit de către cei3 frați sa ii ...

Bună ziua. Am fost împuternicit de către cei3 frați sa ii reprezint pentru actele de succesiune și vânzarea apartamentului, după decesul mamei. Menționez ca mama era divorțată. La terminarea actelor, am găsit un cumpărător, am făcut o promisiune de vânzare cumpăraredoar la Agenția imobiliara) , urmând sa ne întâlnim în 4 săptămâni pentru vanzare la un notar. A doua zi după semnarea promisiunii, unul dintre frați s-a retras din împuternicirea care mi-a fost făcută și pentru vânzare, dorind sa participe personal la semnarea actelor.
Intrebare:Daca promisiunea a fost făcută pe timpul când am avut împuternicirea deplina(doar la Agenția care vinde Ap) , vânzarea o mai pot face singura? Va mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 17:07, 27 Martie 2024
Ok, fratele a hotărât sa vina personal. Dar v-a revocat procura?
Da, a ieșit din împuternicire. Pentru ceilalți exista mai departe.
Da, a ieșit singur din grămadă, la o zi după ce am găsit client, semnind la agenție o promisiune de vânzare - cumpărare.

raluk0207 a scris:

Ok, fratele a hotărât sa vina personal. Dar v-a revocat procura?

Dacă a revocat procura prin declarație notariala, vânzarea o veți semna dvs și fratele respectiv.
Ultima modificare: Miercuri, 27 Martie 2024
raluk0207, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incheiere promisiune bilaterala de vanzare cumparare in lipsa cumparatorului mdutan mdutan Doresc sa semnez la un notar o promisiune bilaterala de vanzare - cumpararea a unui imobil pe care il detin. Problema este ca promitentul cumparator nu este ... (vezi toată discuția)
Ajutooor !!! dorin2007 dorin2007 pentru vanzarea unui imobil,unul dintre mostenitori a imputernicit alt mostenitor(sora lui) pt a se putea semna vanzarea imobilului in absenta acestuia(pt ca a ... (vezi toată discuția)
Despre procurile notariale cielodellasera cielodellasera Buna seara. As dori sa aflu si eu o opinie avizata legata de o procura notariala. Am ajuns in urma cu cateva zile in posesia unei procuri ... (vezi toată discuția)