avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 212 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Doresc sa cumpar un apartament cu litigiu
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Doresc sa cumpar un apartament cu litigiu

Doresc sa achiziționez un apartament , dezvoltatorul se afla in litigiu cu un vecin, motivul este ca îl privează de soare. Credeți ca ar fi o problema cu achiziționarea acestui apartament ?
Cel mai recent răspuns: Adalbert Gabriel Gazdovici , Avocat 19:18, 27 Martie 2024
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
D-voastra aveti incredere in sfatul unei persoane care habar nu are cum sta situatia reala? Dar in acela al unei persoane interesate sa vanda ceva? Eu nu. Asa ca singurul sfat pe care vi-l pot da este sa mergeti la un avocat din zona cu toate hartiile si sa vedeti ce va zice. Poate sa nu fie nici un fel de problema sau pot fi probleme foarte, foarte mari, n-am cum sa stiu.
Ultima modificare: Miercuri, 27 Martie 2024
Adalbert Gabriel Gazdovici, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare justinn justinn Buna ziua, am cumparat un apartament in valoare de 135000ron, am facut doar precontractul(specificand valoare reala a apartamentului), oferindu-i ... (vezi toată discuția)
Eroare in baza de date a primariei Artigas Artigas Va salut, Va cer sfatul intr-o problema legata de Directia Juridic din Primaria Capitalei. Am solicitat acesteia o adresa care sa precizeze existenta sau ... (vezi toată discuția)
Cumparare imobil in bloc nou Baby86 Baby86 Buna ziua! am si eu o problema/nelamurire. Intentionez sa imi cumpar o garsoniera in Bucuresti, am gasit una care imi convine ca si pret/aspect/zona...si eram ... (vezi toată discuția)