avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 226 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara , am si eu o nelamurire legata de un teren ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara , am si eu o nelamurire legata de un teren extravilan ...

Buna seara , am si eu o nelamurire legata de un teren extravilan , am cumparat un teren extravilan si am construit o cabana de 32mp pe piloni , la primarie am cerut sa imi dea ceva act la mana dar mi-a spus ca nu are ce sa imi dea , eu am construito si acum , ne-am unit mai multi vecini sa transformam noi pe banii nostrii terenurile in intravilan , problema este ca arhitecta mi-a zis ca trebuie sa denolez cabana ca nu poate sa imi faca pus si sa obtina ceva autorizatii , as vrea sa ma lamuriti sau sa ma indrumati ce as putea face , va multumesc
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 19:40, 27 Martie 2024
Schimbarea categoriei terenului se face prin HCL. Nu contează cine plătește. Momentan trebuie să demolați
Ultima modificare: Miercuri, 27 Martie 2024
adriandimitriu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teren intravilan care este extravilan acsaba acsaba Buna ziua, Doresc sa va intreb cum este posibil ca un teren intravilan sa figureze ca teren extravilan. Acum 2 ani am achizitionat un teren care este ... (vezi toată discuția)
Schimbare categorie de folosinta teren intravilan pasune in curti contructii SaraDenisa SaraDenisa Buna seara. Detin un teren intravilan care are trecut in cartea funciara la categoria de folosinta ; pasune. As dori sa schimb categoria de folosinta in curti ... (vezi toată discuția)
Certificat de urbanism mary2009 mary2009 Am cerut certificat de urbanism pentru casa de vacanta sau cabana turistica, deoarece detin teren extravilan cu categoria de folosinta padure. Desi sunt ... (vezi toată discuția)