avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 245 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am fost șantajat de arendaș sa închei un nou ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am fost șantajat de arendaș sa închei un nou contract de arenda ...

Am fost șantajat de arendaș sa închei un nou contract de arenda deoarece mama mea proprietara celor 3 ha de teren agricol a decedat iar arendașul deși știa că moștenitorii au dreptul să continue contractul de arendă m-a șantajat sa închei un nou contract de arenda pe o durată de 15 ani motivând că altfel nu îmi dă banii pe arenda ce rezultau din contractul de arendă al mamei mele. Problema este că arendașul mă amenința cu fii și angajații săi,m-au bătut,m-au drogat cu drogul de mare risc numit SCOPOLAMINA,instiga an de an oamenii din comuna împotriva mea,când mă duc să iau banii pe arenda sunt șantajat că nu îmi dau banii pe arenda daca nu semnez chitanță in alb in afară de bonul de arendă pe motiv că le trebuie in contabilitate,plătesc grâul cu 0.68 lei/kg sub valoarea reală a prețului grâului,în asemenea situație eu cum pot sa anulez contractul de arendă,numai prin instanta de judecată?! Nu mai pot accepta sa fiu șantajat,amenințat,bătut,și să aștept 15 ani sa expire contractul de arendă cu asemenea arendaș agresiv și escroc! Ce mă sfătuiți să fac?
Ultima modificare: Joi, 28 Martie 2024
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 00:03, 28 Martie 2024
plangere penala. angajati un avocat specializat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Arenda 2018 Lisonelta400 Lisonelta400 Mie arendasul mi-a dat 35197,50 lei pe anul 2018. Am citit la ANAF ca se plateste impozitul la suma de 550 de lei tona de grau. In realitate eu am primit 650 ... (vezi toată discuția)
Impozitarea contractului de arenda Mihaita123 Mihaita123 In Codul fiscal scrie ca arendasul trebuie sa plateasca impozitul pe venit si cass, in numele arendatorului. Atunci care este contribuabilul, arendasul sau ... (vezi toată discuția)
Borderou de achizitii cereale bogdan30ro bogdan30ro Buna ziua. Am urmatoarea speta : Am 30 HA teren arabil pe care l-am dat in arenda la o societate comerciala care a cultivat grau. Reprezentantul societatii imi ... (vezi toată discuția)