avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 312 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Refuzul prestării de servicii din cauza unei recenzii ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Refuzul prestării de servicii din cauza unei recenzii pe Google Maps

Buna!
Ma confrunt cu urmatoarea situatie si nu stiu sigur cum pot proceda.
In urmei unei recenzii negative pe Google Maps lasate pentru o unitate, aceasta fiind acompaniata de dovezi foto si video, mi s-a anulat abonamentul (eu fiind client cu abonament activ) si interzis accesul in unitate. Personalul a fost foarte neprofesional, iar eu am fost abuzata verbal si umilita in fata celorlalti clienti in urma acestei interactiuni.
Toate aceste injurii care mi-au fost aduse sunt inregistrate, inclusiv amenintarile pe care le-am primit. Nu sunt sigura daca in aceasta situatie trebuie sa contactez ANPC-ul sau trebuie actionat direct in instanta. Vreau sa adaug ca recenzia mea este adevarata si semnaleaza niste probleme legate de lipsa de igiena din locatie care poate afecta sanatatea clientilor. Eu am ales sa continui abonamentul pana la expirare deoarece imi era convenabil la momentul respectiv datorita programului de functionare.
Apreciez orice ajutor pe aceasta tema, multumesc!
Cel mai recent răspuns: magiccom , utilizator 14:41, 28 Martie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ce va opreste sa faceti si una si alta daca considerati ca aveti dovezi relevante in cauza, dar daca nu sunteti multumita de ce vreti sa fiti in continuare clientul lor mai ales ca va temeti pt sanatate dv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recenzii negative false - defaimare firma iadria iadria Buna ziua, Un prieten a deschis recent (in bucuresti) un service de calculatoare. De cateva saptamani este hartuit cu recenzii false (oameni care nu au ... (vezi toată discuția)
Acordare prioritate intersectie nedirijata adighita adighita O intersectie fara indicatoare in forma de T.Eu vin de jos (linia perpendiculara), semnalizez si virez la dreapta. Din partea dreapta vine un tigan cu o ... (vezi toată discuția)
Amenintari ,injurii primite pe telefonul mobil lulita lulita fiica mea primeste ff des amenintari ,injurii ,cuvinte obscene pe telefonul ei ,dar mai nou imi sunt trimise si mie mesaje ca apoi sa se scuze si sa spuna ca ... (vezi toată discuția)