avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 145 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Instalatie alcool preexistenta pe proprietatea ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Instalatie alcool preexistenta pe proprietatea cumparata

Instalatie alcool pe proprietatea cumparata

Am cumparat recent o proprietate pe care anterior vecinul a facut o mica instalatie industriala de produs alcool fara autorizare.
S-a inteles cu fostul proprietar si astfel a avut permisiunea sa ridice constructia.
Nu stiam ca acolo exista aceasta instalatie cand am cumparat.
Care sunt pasii pentru a-l determina sa evacueze constructia si instalatia?
Cum pot face acest lucru intr-un mod amiabil inainte de a apela la cai legale?

Doresc acest lucru in primul rand pentru ca ma pot trezii ca vine politia si ma acuza incorect pe mine ca produc alcool ilegal si sa ma aresteze intrucat se afla pe terenul meu. Nu vreau sa detin sau sa folosesc o astfel de instalatie.

Mersi

Cu stima
Donoiu C
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:03, 29 Martie 2024
Pai sunteti proprietar,nu? Inchideti poarta, usa...ce aveti. Nu intra nimeni pe proprietatea dvs.
Notificati vecinul in scris (se poate trimite prin posta cu confirmare de primire), sa-si ia instalatia pana la data de .... (un timp rezonabil). Dupa data respectiva il anuntati ca veti darama dvs. instalatia si nu va putea recupera nimic.
In notificare puteti aminti ca sunteti dispus sa faceti os esizare la primarie, politie, ANAF, cu referire la respectiva instalatie aflata pe proprietatea dvs., dar care nu va apartine.
Ar trebui sa detineti un document scris (de la fostul proprietar) din care sa rezulte cine ar fi proprietarul instalatiei respective si in ce conditii s-a construit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelamuriri cu conducta pluviala giullianna giullianna Buna ziua! Apelez inca o data la dumneavoastra, in speranta ca ma veti lamuri la urmatoarea speta: In apartamentul pe care l-am cumparat anul trecut, fostii ... (vezi toată discuția)
Evacuarea fostului soț și a mamei lui a fost urmată de mai multe probleme, printre care și aceea că am rămas fără curent. ce mă sfătuiți? Necunoscut2017 Necunoscut2017 Am si eu 2 probleme. In data de 19.12 a fost facura evacuarea din imibil a fostului sot si a mamei.acestuia.Mama lui locuia de fapt in uscatorie la.care a ... (vezi toată discuția)
Autorizatie constructie kokutza kokutza Buna ziua. Locuiesc la o curte comuna cu 4 apartamente, doua dintre acestea fiind retrocedate fostilor proprietari, mai bine zis urmasilor acestora, acestia ... (vezi toată discuția)