avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 823 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... In 8 decembrie 2023 mama mea a suferit un ACV de ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

In 8 decembrie 2023 mama mea a suferit un ACV de atunci starea ...

In 8 decembrie 2023 mama mea a suferit un ACV de atunci starea ei este vegetativa,are 2 sonde,una urinara si alta nazogastrica este internata intr un camin cu asistenta medicala,intre timp a dobandit si certificatul de handicap grav.Problema mea ca singur copil este cum sa devin custode?
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 17:52, 14 Aprilie 2024
Probabil ca va doriti sa obtineti curatela pentru mama.
Depuneti la judecatorie cerere insotita de toate actele medicale, si cereti instantei sa o puna sub curatela, iar pe dvs sa va desemneze curator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura pentru a instaura curatela at_1970 at_1970 Buna ziua, as vrea sa stiu care e procedura pentru a instaura curatela pentru mama care are certificat de handicap pentru Alzheimer? Va multumesc. (vezi toată discuția)
Curator marinica71 marinica71 matusa mea este incadrata in grad de handicap grav cu insotitor (are dementa) .esta singura nu are sot si nici copii.de ea se ocupa o nepoata dupa sora. ... (vezi toată discuția)
Curatela- va rog un raspuns urgent leusan leusan In conditiile in care autoritatea tutelara a unei primarii stabileste din oficiu curatela unui minor (cu handicap mediu) ,in urmatoarea situatie: -are ambii ... (vezi toată discuția)