avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 123 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Am o întrebare. Eu am vârstă de 18 ani iar iubita ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Am o întrebare. Eu am vârstă de 18 ani iar iubita mea are ...

Am o întrebare. Eu am vârstă de 18 ani iar iubita mea are vârsta de 16 ani daca iubită mea dorește să vină la mine tatăl ei o poate lua forțat? Și mie mi se poate întâmpla ceva
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 11:49, 26 Aprilie 2024
Parintii stabilesc locuinta copiilor lor minori. De asemenea, parintii pot solicita returnarea copiilor minori de la orice persoana s-ar afla acesta.
Dv. aveti parinti?
Lasati-va iubita sa studieze, sa locuiasca acasa la parintii ei, sa poata avea in viitor un job bun ca sa o duceti amandoi mai bine cand veti fi adulti. Pana atunci va puteti intalni cu ea ca orice alt cuplu care nu locuieste impreuna. Ea poate negocia cu parintii anumite etape, nu stiu cat de matura este.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Relație major minor Adryan24 Adryan24 Bună... Daca am 20 de ani si prietena mea are 15 știu cam nasol da ne iubim si vrem un viitor împreună vorbim de un an si 3 luni si ar vrea sa se mute la ... (vezi toată discuția)
In ce conditii poate cere tatal reincredintarea minorei? rocsy77 rocsy77 buna ziua,am o intrebare ,in ce conditii poate cere tatal custodia fiicei mele de 15 ani pe care o am in custodie din anul 1999,prin hotarare judecatoreasca?in ... (vezi toată discuția)