avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua, ce se poate întâmpla dacă am trimis o ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua, ce se poate întâmpla dacă am trimis o poza nud ...

Buna ziua, ce se poate întâmpla dacă am trimis o poza nud cu mine(major) unei minore?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 20:56, 30 Aprilie 2024
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Posibil sa fie infractiunea pedepsita de art. 222 Cod pen. "Racolarea minorilor în scopuri sexuale" Banuiesc ca nu i-ati trimis poza nud ca sa ii aratati ca in spatele d-voastra e o fereastra pe care se vede soarele si nu e vorba doar despre o poza ci si de un schimb de mesaje. Important pentru existenta infractiunii este acel schimb de mesaje. Daca aveti noroc poate da peste poza si mesaje tatal ei si nu veti mai fi d-voastra urmarit penal ci el pentru infractiunea pedepsita de art. 194 Cod pen. "lovirea sau oricare act de violenta care a cauzat ... "
Aparent "minora" era un cuplu gay, au propus o presupusă intalnire refuzată de cel care a trimis poza în mod clar, minora defapt nu exista
Ultima modificare: Marți, 30 Aprilie 2024
Manuela Rășină, administrator
6 din 6 utilizatori consideră
acest răspuns util

Dan2234 a scris:
Aparent "minora" era un cuplu gay, au propus o presupusă intalnire refuzată de cel care a trimis poza în mod clar, minora defapt nu exista

Am inteles, asadar nu e minora, ci un cuplu gay si nu e racolare de minori, ci doar o ocazie ratata de a va bucura de diversitatea practicilor sexuale umane. E ca in bancul acela in care la intrebarea daca este adevarat ca tovarasul Ivan Ivanovici Ivanov a primit de ziua lui din partea statului sovietic o masina Volga V-12 nou-nouta Radio Erevan raspunde: Da, este adevarat, da nu de ziua lui, nu era o masina Volga, ci o bicicleta, si nu a primit-o, ci i s-a furat.

Nu răspundeți penal în acest caz.

București 2024
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prietena mea, minoră, este amenințată și hărțuită de un băiat care pretinde favoruri sexuale ca să nu publice poze nud cu ea. ce se poate face? anastasiassecrets anastasiassecrets Buna seara! Am nevoie de ajutor. Prietena mea care este minora, a fost amenintata de un baiat de 18 ani sa trimita poze dezbracata. Din cauza naivitatii, ea ... (vezi toată discuția)
Consecinte creare cont fals pe facebook cu poza nud a unei minore emilia1976 emilia1976 In 14feb 2014 AB(minora) si-a facut un selfie nud si la trimis la diversi baieti, care la randul lor au trimiso la alte persoane sub forma de mesaje. Poza cu ... (vezi toată discuția)
Problema distribuire fotografie nud minora icemane icemane Buna ziua.Am si eu o problema.Fata mea a jucat pe internet un joc Adevăr sau provocare si a facut o poza nud.Persoana care a primit-o a distribuit-o fără ... (vezi toată discuția)