avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 286 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pot fi extradata în Italia sau exista riscul de a ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pot fi extradata în Italia sau exista riscul de a face închisoare ...

Pot fi extradata în Italia sau exista riscul de a face închisoare în România dacă am fost condamnată cu executare în italia pentru o faptă care nu este prevăzută în legislația românească? (răpire a unui minor de către un părinte care avea autoritate părintească asupra lui în cadrul căsătoriei)
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Imi cer scuze, dar nu inteleg de ce a fost sters mesajul meu anterior. Nu am primit nici un avertisment cu privire la incalcarea Regulamentului.

A fost sters pentru ca in mesaj erau adrese web cu continut in limba engleza? Romania este membra UE si altele. De vreo 20 de ani se preda limba engleza inca din clasa intai. Exista aplicatii pentru traducere. Din pacate, in presa romaneasca nu prea se gasesc astfel de informatii, se da comunicatul de presa si cam atat... nici o analiza, ancheta jurnalistica.... nu urmaresc tv, poate acolo se discuta.

Daca a fost o greseala pot reposta mesajul.

Fie ca mi se accepta sau nu mesajul, nu conteaza nici cat o picatura intr-un ocean, ca-s doar un om marunt si netrebnic.

Dumnezeu este Atotputernic!

Nu am trecut exact prin aceeasi situatie, dar am trecut printr-o alta, neintelegeri cu privire la vizite, o absurditate. Am zis .. Doamne, faca-se voia Ta! Am gresit sau nu, nu stiu, de ceva tot sunt vinovata! Numai Dumnezeu stie cum s-au aranjat treburile, altfel situatia ar fi fost foarte grava.

Slava Lui Dumnezeu, nu m-am pierdut incercand sa inteleg ce pune la cale, n-am fost in defensiva.... deobicei, as fi incercat sa-i deslusesc pasii, si asa picam de om nebun.

In cazurile astea pe rapire de catre parinti, in special in cele in care nu exista hotarare judecatoreasca pe custodie, actiunile celui care pleaca par irationale... Domnul sa fie milostiv!
Ultima modificare: Sâmbătă, 11 Mai 2024
c123456, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rapire internationala de minor????????????? marinka24 marinka24 buna ziua si Va multumesc anticipat pentru raspuns! de fapt: mama cu copilul nascut in italia,cind micutul avea 2 luni cu consemtamintul tatalui ... (vezi toată discuția)
Rapire internationala de copil catalinagt catalinagt Buna ziua. Rog Dnii Avocati cu experienta in probleme de rapire internationala de minori sa-mi indice cum se poate rezolva urmatoarea situatie! O ruda a ... (vezi toată discuția)
Rapire internationala gstoader gstoader buna ziua, sunt mama unui copil de 5 luni nascut in Italia cu resedinta la Roma, mama romanca cu resedinta la Roma si tata italian. Am venit cu copilul ... (vezi toată discuția)