avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! Daca sunt in concediu de crestere copil, si ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! Daca sunt in concediu de crestere copil, si realizez ...

Buna ziua!
Daca sunt in concediu de crestere copil, si realizez o strangere de fonduri din donatii, imi va afecta indemnizatia pe care o primesc?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:56, 11 Mai 2024
Donatii pentru cine ? Dreptul de a primi indemnizatia pentru CCC nu este afectat, asadar plata acesteia nu va inceta daca obtineti asa ceva.
Ultima modificare: Sâmbătă, 11 Mai 2024
Cornel Vasile, Consilier juridic
Nu va afectează indemnizația.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare srl in timpul concediului de cresterea copilului DanaMaria16 DanaMaria16 Sunt in concediul de cresterea copilului si doresc sa deschid un SRL . Se poate? Pot fi si administrator? Pot avea activitate pe SRL fara sa imi pierd ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil. buna ziua,as putea in timpul in care ... Florinalex993 Florinalex993 Concediu Crestere Copil. Buna ziua,as putea in timpul in care sunt in concediu crestere copil sa deschid un SRL in care sa fiu administrator si sa lucrez pe ... (vezi toată discuția)
Concediu fara plata nicos00 nicos00 BUNA ZIUA! AS DORI SA STIU SI EU DACA, IN CAZUL IN CARE AM AVUT CONCEDIU FARA PLATA 1 LUNA DE ZILE IAR APOI RAMAN INSARCINATA MI SE AFECTEAZA CUMVA DREPTUL LA ... (vezi toată discuția)