avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... fonduri europene pentru un ONG
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

fonduri europene pentru un ONG

As putea obtine fonduri europene pentru acest ONG dedicat persoanelor cu handicap? va rog dati-mi un raspuns ,am nevoie de el urgent.Si daca da care sunt demersurile pentru obtinerea acestor fonduri?
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 16:12, 28 August 2012
In momentul infiintarii unui ONG pe ce fel de finantari contati?
-sponsorizari
-2% daca convingeti prin actiunile dvs
-parteneriate locale....etc. Este adevarat?
OK..pentru accesarea finantarii prin proiectele Europene trebuie sa aveti in vedere in primul rand propria finantare,parteneriatele pe care le puteti face,care este sustinerea societatii sau a mediului de afaceri /de cultura/ locale...etc careia va adresati.

Exista un principiu de care trebuie sa tineti cont: Nu existenta banilor este importanta ci existenta unui program clar si cu implicatie important sociala care poate fi finantat.

Programul POSDRU este momentan blocat,nu conteaza motivele, dar important este sa aveti in vedere conceperea unui program activ,bine documentat cu ajutorul caruia puteti fi eligibil chiar si pentru altfel de finantari.

@olynony
Ce intelegeti prin : ONG dedicat persoanelor cu handicap?
Scolarizare pentru integrarea lor in piata muncii?
Intretinere,supraveghere?
Cazare si institutionalizare?
Asistenta sociala?

@anele2010
Trebuie sa va adresati Inspectoratului judetean scolar care va patroneaza si va finanteaza , primariei, bisericii,prin ei puteti obtine fonduri atunci cand programul POSDRU va mai fi accesibil.Altfel incercati alte modalitati de finantare.
Ultima modificare: Marți, 28 August 2012
Daniela Bolog, Consultant credite si finantari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Finantare nerambursabila peraspera peraspera Parca era vorba sa se acorde pentru deschiderea de gradinite particulare?! (vezi toată discuția)
Fonduri structurale pentru microintreprinderi adinaadina adinaadina Cum se pot obtine fonduri structurale pentru microintreprinderi? Ce conditii trebuie indeplinite si cui trebuie sa ma adresez pentru a le obtine? Va ... (vezi toată discuția)
Imprumuturi pentru agricultura ioneliya38 ioneliya38 buna seara,locuiesc la tara si nu am servici.detin teren agricol si as vrea sa stiu unde ma pot adresa pentru a obtine un imprumut cu bani de la UE pentru a ... (vezi toată discuția)