avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 550 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua ! Lucrez la o stație peco și nu stiu dacă ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua ! Lucrez la o stație peco și nu stiu dacă e corect ...

Buna ziua ! Lucrez la o stație peco și nu stiu dacă e corect pontajul redactat de iei ! Situatia concreta ca exemplu pe ianuarie sunt 20 de zile lucrătoare! Am lucrat in ture de 12 ore 13 zile si 3 zile au fost in sarbatori legale ! Aceștia spun că nu ar mai trebui sa imi dea zile in plus libere datorită faptului că am lucrat norma legala unde sunt scazute zilele de sarbatoare legala ... este corect ?
Ultima modificare: Luni, 13 Mai 2024
Ursul000000, utilizator

Alte discuții în legătură

Pontaj ore sărbătoare si norma lunara de lucru. Andra Alexa Andra Alexa Bună ziua!Am și eu o nelămurire:eu lucrez program inegal în ture de 12 ore iar ziua de 24 ianuarie,zi legala nelucratoare mi-a picat tura lucrătoare și ... (vezi toată discuția)
Bună seara, am o nelămurire ce ține de norma de lucru. zilele ... AlexEsanu AlexEsanu Bună seara, Am o nelămurire ce ține de norma de lucru. Zilele de sărbătoare legală se scot din norma lunară de lucru? Adik eu dacă muncesc într-o zi ... (vezi toată discuția)
Sarbatoare legala buna ziua!!! am rugămintea la dv sa m-a lamuti ... Irinaandreea10 Irinaandreea10 Sarbatoare legala Buna ziua!!! Am rugămintea la dv sa m-a lamuti în privința unui aspect. Nelămurire mea este :luam exemplu luna ianuarie are 20 de zile ... (vezi toată discuția)