avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua. In ce conditii se pot alipi doua terenuri ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua. In ce conditii se pot alipi doua terenuri care genereaza ...

Buna ziua. In ce conditii se pot alipi doua terenuri care genereaza un front stradal mai mare decat adancimea parcelei unificate?
Precizez faptul ca parelele ce doresc sa le unific sunt intravilan si fac parte dintr-un PUZ care nu-mi interzice acest lucru. Dar mi se motiveaza ca OCPI-ul nu accepta.
Cel mai recent răspuns: Sergiu VLX , utilizator 08:54, 16 Mai 2024
inainte de orice intrebati OCPI-ul sau un cadastrist. in principiu, nu vad vreo problema, dar cu atatea informatii, asta e raspunsul
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de urbanism pt teren cu latime de 7 m ?? cipolx cipolx Buna ziua Vreau sa-mi construiesc o casa ,numai parter. Am o parcela ,cu latimea de 7 m ,si langa mine,in continuarea terenului,mai este o parcela ,cu ... (vezi toată discuția)
Rectificare carte funciara pinco pinco Buna, am cumparat un teren intravilan ,in CF. apare trecut -gradina-, in realitate pe terenul meu (gradina) se gaseste 90% dintr-o casa , ce nu apare ... (vezi toată discuția)
Obtinere drept de servitute Fghjkkk Fghjkkk Am un teren intravilan pt care am cumparator. Acesta conditioneza cumpararea de garantarea dreptului de servitute pt terenul din dreapta care printr-o ... (vezi toată discuția)