avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu maternitate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu maternitate

Buna ziua,

puteti va rog sa-mi spuneti daca a inceput sa se aplice legea conforma careia se prelungeste concediul de maternitate de la 126 la 168 de zile?
si daca nu, in ce stadiu se afla si cam care ar fi un orizont de timp realist? de ce anume depinde aplicabilitatea?

Multumesc
Mihaela
Cel mai recent răspuns: Kitte , utilizator 12:38, 4 Februarie 2010
Pe moment este doar un proiect de lege. Senatul l-a aprobat, urmeaza sa voteze si Camera Deputatilor - forul decizional.
E greu de spus un orizont de timp, poate va fi aprobat, poate ca nu.

Eu o sa intru in prenatal saptamana viitoare si nu am nici o speranta ca aceasta lege va fi votata si aplicata in timp util pentru a mai ma afecta cu ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu ingrijire copil bobse bobse Buna seara, In aceasta perioada sunt in concediu de maternitate , cel despre care stiam ca este de 126 de zile . Am auzit ca s-ar fi votat in senat marirea ... (vezi toată discuția)
Concediu sarcina si lauzie nicola_ms nicola_ms Buna ziua, Am inteles ca s-a votat in senat propunerea legislativa de majorare a concediului de sarcina si lauzie de la 126 la 168 de zile. Intrebarea mea ... (vezi toată discuția)
Legea 85/2006 - legea 175/2010 boilor boilor 1-doresc sa stiu daca proiectul legii falimentului persoanelor fizice aprobat de Senat a fost votat si de camera deputatilor? si daca da ,de cand intra in ... (vezi toată discuția)