avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 347 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Solicit un raspuns
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Solicit un raspuns

Buna ziua. La intocmirea unui dosar de daune auto, inspectorul avizat verifica in baza de date daca asigurarea RCA este valabila s-au intocmeste dosarul pe baza copiei de la asigurare? Daca copia xerox este falsa ce se intampla?

Cel mai recent răspuns: ionut2ro , utilizator 18:39, 6 Februarie 2010
va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurare masini introduse in tara inaninte de aderarea la u.e. visirin visirin Am o intrebare legata de actele ce se solicitau la intriducerea in tara a masinilor din strainatate , inainte de aderarea la U.E . Era obligatorie polita de ... (vezi toată discuția)
Plangere penala pentru rca Iulica popica Iulica popica Buna ziua, Am fost implicat de curand intr un accident auto cu 3 vehicole implicate. Mai exact am fost prins la mijloc. Am mers la politie, vinovatul si a ... (vezi toată discuția)
Problema rca cornel_marius cornel_marius Buna ziua .Daca o asigurare RCA se dovedeste ca nu a fost valabila la data accidentului([i] nu stiu cum se poate face asta[/i]) , asiguratorul mai poate ... (vezi toată discuția)