avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1450 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general confirmare sold furnizori
Discuție deschisă în Contabilitate în general

confirmare sold furnizori

buna seara. am primit spre confirmare da la un furnizor un sold al unei facturi din 2004.ce ma surprinde este ca infiecare an am comfirmat soldul si nu au fost probleme ,dar acum au gasit-o pe asta din 2004. arhiva este mai departe .pot demonstra ca am platit la vremea resp cu scadentarul?
Cel mai recent răspuns: Cabinet Av. Irina Rosulescu , Avocat 19:09, 4 Februarie 2010
O datorie din 2004 este deja prescrisa si nu o mai pot recupera. Prin aceasta masura se incearca intreruperea termenului de prescriptie extinctiva pentru a putea recupera creanta.

In masura in care ati platit, informati soldul si atasati dovada platii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescriptie datorie sau deschid insolventa lylyan lylyan Buna ziua Societatea X a emis catre societatea Y facturi pana in dec. 2007. In acest moment poate soc. X sa isi mai recupereze banii de la societatea Y? Nu ... (vezi toată discuția)
Prescriere debit? Bogdan Popovici Bogdan Popovici am inceput sa primesc niste notificari de plata de la o firma de recuperare debite. Problema e ca debitul e din octombrie 2004. S-a prescris sau nu dreptul de ... (vezi toată discuția)
Recuperatorii nu-mi dau pace carmen silva carmen silva buna ziua, problema mea este urmatoarea: parintii mei au decedat in martie2005. In anul 2006 am vandut imobilul unde au locuit, iar eu am parasit orasul ... (vezi toată discuția)