avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Avem in Romania politicieni de profesie? Acei ...
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Avem in Romania politicieni de profesie? Acei politicieni instruiti in ale politicii pe la scolile de profil.

Daca ne uitam la foarte multi concetateni implicati in politica, indeosebi la nivel inalt, vedem ca in C.V.-ul lor, la rubrica specializare, avem directori, manageri. Unde sunt acei politicieni autentici, de cariera, specializati pe acest domeniu?
Cel mai recent răspuns: MIHAI GRIGORE , Avocat 10:31, 20 Martie 2010
vezi tu Marius, problema se pune ca de 21 de ani ne confruntam cu o lipsa totala de profesionisti sa le spunem asa, atit din punct de vedere politic cit si din punct de vedere profesional, nu ca nu am mai avea scoli cum ar fi ACADEMIA DE STUDII POLITICE STEFAN GHEORGHIU care producea activisti de partid pe banda cu patalama de economist, dar lipsa noastra de implicare a celor care mai stim cite ceva sau care am mai facut ceva scoala sau avem ceva in cap este traditional romineasca, suntem cei ce pusca- n luna, si cei care vedem gunoiul din ochiul celuilalt si care strigam HOTII !, suntem o natie de lasi condusi de cei mai putini lasi care nu au mama si nu au tata si care au scoli pe la rusi........... si as putea sa-ti povestesc pina la ziua !
suntem generatia de sacrificiu care a nascut copii sacrificati !!!!!!!!!!!!!!!
Sa fim seriosi, si directori si manageri stim toti cum au ajuns si cat de usor se obtine diploma studiilor universitare. Daca erau inteligenti faceau o facultate la timpul ei.
Acei politicieni de cariera specializati prin tari cu traditie democratica poate sunt pe undeva dar sunt acoperiti de nulitatile politice de astazi care considera ca nu IQ conteaza ci contul din banca.
Ultima modificare: Joi, 4 Februarie 2010
ContSters42179, utilizator
Nimeni nu mai face politica de dragul politicii, toti sunt calare pe ciolan pe inavutire , ce mai conteza platforma politica sau promisiunile electorale, este criza si sloganul este : trebuiesc sacrificii
Nu mai sunt acei politicieni.Au disparut de mult a vreme. Nu stim cand vor mai aparea politicieni autentici care sa faca o politica incat investitorul sa spuna nu ma intereseaza politica ci ma intereseaza sa -mi mearga afacerea intr-un cadru institutional bine definit si fara bariere.
Astia de acum, fie ei si din generatia tanara vorbesc ,vorbesc, vooooorbesc fara continut . Li se potrivesc versurile lui Eminescu " E usor a scrie versuri cand nimic nu ai a spune,Insirand cuvinte goale ce din coada au sa sune ".
Voi cei mai tineri sunteti o generatie de acrificiu, dar ce bine ar fi daca ati fi ultima . In ce ma priveste, am procreat generatie de sacrificiu. Imi pare rau ca baietii mei traiesc aceasta experienta trista dar adevarata.As vrea sa am ocazia sa vad cum vor trai nepotii mei, care inca nu s-au nascut.Cred ca asteapta totusi sa nu se nasca deja sacrificati.
Naiv sau nu, caut sa combat aceasta realitate, fie si la nivel minimal, in fiecare zi, prin fiecare gest. Desi, recunosc ca trendul majoritar este altul.

Alte discuții în legătură

O tara cu presedinte independent miluc miluc Romania are nevoie mai mult ca oricand de un presedinte INDEPENDENT si cand spun asta vreau sa zic ,nu independent de stanga ori dreapta,ci un presedinte in ... (vezi toată discuția)
Discursul regelui Ares-3 Ares-3 In semn de respect pentru istoria poporului roman (sintagma aproape demonetizata pentru ca face parte in anumite ocazii din discursuri goale ca si mesaj) si ... (vezi toată discuția)
Pentru ce se bat.................? miluc miluc Va rog sa va spuneti parerea in mod decent despre................ ... (vezi toată discuția)