avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 203 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Avem in Romania politicieni de profesie? Acei ...
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Avem in Romania politicieni de profesie? Acei politicieni instruiti in ale politicii pe la scolile de profil.

Daca ne uitam la foarte multi concetateni implicati in politica, indeosebi la nivel inalt, vedem ca in C.V.-ul lor, la rubrica specializare, avem directori, manageri. Unde sunt acei politicieni autentici, de cariera, specializati pe acest domeniu?
Cel mai recent răspuns: MIHAI GRIGORE , Avocat 10:31, 20 Martie 2010
In Romania nu avem politicieni de cariera , ci numai POLITRUCI batrani care-si scolesc tinerii in ideile si in linia carmuitoare pe care si ei au urmat-o la vremea lor.Expresis verbis : ""monstrii nasc monstrii!""
B-)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O tara cu presedinte independent miluc miluc Romania are nevoie mai mult ca oricand de un presedinte INDEPENDENT si cand spun asta vreau sa zic ,nu independent de stanga ori dreapta,ci un presedinte in ... (vezi toată discuția)
Discursul regelui Ares-3 Ares-3 In semn de respect pentru istoria poporului roman (sintagma aproape demonetizata pentru ca face parte in anumite ocazii din discursuri goale ca si mesaj) si ... (vezi toată discuția)
Pentru ce se bat.................? miluc miluc Va rog sa va spuneti parerea in mod decent despre................ ... (vezi toată discuția)