avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Inregistrare Marca
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Inregistrare Marca

Salutare!
Ma intereseaza pasii care trebuiesc facuti pentru a inregistra o marca! Detin un website, mai exact www.clubclio.ro si doresc sa inregistrez marca ClubClio ( si eventual sigla ).
Cel mai recent răspuns: romibaro , utilizator 11:01, 20 Octombrie 2006
gasiti toate detaliile pe site la osim, eu am facut o inregistrare singura, fara consilierii respectivi.
www.osim.ro

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sigla mea pe produs facut in afara ue lArmAr lArmAr Buna ziua. Noi facem import de produse din afara UE... unde cand ajung in Romania se efectueaza vama. Am dori ca firma producatoare cu care colaboram sa ne ... (vezi toată discuția)
Ce face ca un web sait sa fie marca inregistrata? suciu_diana suciu_diana Buna ziua, ce face ca un website sa fie \"marca inregistrata\": faptul ca este detinuta de o firma care are sigla/nume inregistrata la OSIM sau faptul ca ... (vezi toată discuția)
Opozitie marca inregistrata international anamm anamm Buna ziua. Doresc sa fac opozitie la o marca similara pentru care s-a cerut inregistrarea la OMPI, inclusiv pe Romania. Ma intereseza ca aceasta sa nu ... (vezi toată discuția)