luiza2008 
	    	Utilizator

luiza2008 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 BABYDOLL	                   

Intrebarea mea este :
apatridul cu statut de refugiat in Romania caruia i s-a eliberat un permis de sedere temporara, poate adopta un copil minor de cetatenie ... (vezi toată discuția)
	                    BABYDOLL	                   

Intrebarea mea este :
apatridul cu statut de refugiat in Romania caruia i s-a eliberat un permis de sedere temporara, poate adopta un copil minor de cetatenie ... (vezi toată discuția)

scolceag	                   

Recent am obtinut dreptul de sedere legala si de munca in SUA.
Dispun de toate conditiile materiale si doresc sa adopt un nepotel, in persoana copilului ... (vezi toată discuția)
	                    scolceag	                   

Recent am obtinut dreptul de sedere legala si de munca in SUA.
Dispun de toate conditiile materiale si doresc sa adopt un nepotel, in persoana copilului ... (vezi toată discuția)

dibx	                   

Am nevoie de informatii ptr o adoptie copil 10-12 ani
Eu locuiesc in Italia de 20 de ani , am 50 de ani , am adoptat 13 ani in urma un copil cu adoptie ... (vezi toată discuția)
	                    dibx	                   

Am nevoie de informatii ptr o adoptie copil 10-12 ani
Eu locuiesc in Italia de 20 de ani , am 50 de ani , am adoptat 13 ani in urma un copil cu adoptie ... (vezi toată discuția)