avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... debitor fara venituri si bunuri,ce se intimpla cu ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

debitor fara venituri si bunuri,ce se intimpla cu codebitorii daca au proprietati?

buna ziua,am un credit de nevoi personale in valoare de 18000 ron,ca sa il pot lua am avut nevoie in anul 2007 de trei codebitori (sotul si parinti mei).am ramas fara job,sotul meu deja are salariul oprit prt un card de credit neachitat la timp,fiind unul dintre codebitori si neavind ce sa-i execute intrbarea este ce se intimpla cu parintii mei ,au pensie(singurul venit in casa,deoarece stam cu ei) si au bunuri imobile si mobile,pot ramine fara casa?va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters127212 , utilizator 11:12, 8 Februarie 2010
vor fi executati silit , mobiliar sau imobiliar depinde de caz
Ultima modificare: Luni, 8 Februarie 2010
ContSters127212, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ifn indatoreaza peste suta lavsuta bibicarina bibicarina Am un salariu de 3500,la o banca normala, și ifn active pe care le achit am la un singur ifn 2 credite al doilea credit a pus pe mama Codebitor, pe urma am ... (vezi toată discuția)
Executare silita credit nevoi personale- societate recuperari creante bebita83 bebita83 Buna Am si eu un credit de nevoi personale si de vreo 11 luni nu am mai platit mia venit o scrisoare de la o firma de recuperare ca sa achit tot creditul. ... (vezi toată discuția)
Despre execatuarea silita ca urmare a neplatii ratelor la banca anca_mic anca_mic Buna ziua Parintii mei au facut mai multe credite la banci, credite ce insumeaza o valoare toatala de 6000 E .Amandoi fiind functionarii publici veniturile ... (vezi toată discuția)