avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1641 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... propietar vs.asociatie 3
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

propietar vs.asociatie 3

buna ziua,
se poate ca in acelasi proces,exemplu
asociatia de propietari da in judecata 3 propietari din aceiasi scara in aceiasi cauza/pretentii,pt.aceiasi suma,toata lumea fiind cu plata la zii a debitelor si totusi un propietar are castig cauza dosar 5767/pretentii/judec.sec 5/civil,altul pierde 5766,iar eu sunt amanat pt.expertiza contabila !:stunned:5765.
poate sa explice cineva#-o
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 17:15, 6 Aprilie 2010
Corect. Inamovibili, eroarea este a mea!
Si sunt de acord cu art. expuse dar nu ati precizat cine si cum aplica aceste sanctiuni! :)
daca tineti neaparat sa fiti informat in aceasta privinta, puteti gasi legea cu pricina chiar aici, pe site. eu nu am facut altceva decit sa va corectez greseala cu citate din lege. pentru restul, exista masterdcard, adica legea 303/2004, la care ati facut referire, si pe care am citit-o mai mult din curiozitate,. sa vad despre ce este vorba ;) :D
Nu pentru mine erau necesare aceste precizari! ;)
PS: Nike!=D>
Presedintele a scris:

Nu pentru mine erau necesare aceste precizari! ;)
PS: Nike!=D>

aveti dreptate ! si scuzele de rigoare#-o
dosarele se judeca /judecat la complete diferite respectiv C1,C2 si C12, de aceia si 3 solutii in aceiasi problema ! pana acum ! exact ca si la medic !!!
multumesc pt. interes !:stunned:
In aceasta situtie si dvs. si vecinul care a pierdut procesul puteti invoca, asa cum s-a spus si mai sus, "exceptia autoritatii lucrului judecat". Spre deosebire de dvs., vecinul v-a trebui sa inainteze recurs, asta daca nu a expirat termenul.
In rest va doresc succes si... rabdare, multa rabdare!:D

Alte discuții în legătură

Proces cu asociatia de proprietari redialboss redialboss Buna ziua Situatia se prezinta astfel : Asociatia de proprietarii m-a chemat in instanta pentru ... (vezi toată discuția)
Recuperare datorii Marian Jumara Marian Jumara Am cerut recuperarea datoriilor in instanta. Judecatorul ma obliga sa platesc expertiza contabila, jumatate, jumatate, cu paratul, fara ca sa cerem acest ... (vezi toată discuția)
Obligativitate plata restanta dupa perimare Cat Black Cat Black Buna ziua, In momentul de fata am o restanta la intretinere de 727 lei. Am fost actionata in judecata de catre asociatie, care ulterior nu a mai luat nicio ... (vezi toată discuția)