avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... drepturi autor program software pt telefoane mobile
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

drepturi autor program software pt telefoane mobile

Am creat un program ce ruleaza pe telefoane mobile. As dori sa-l vand la operatori gen Orange sau Vodafone. Acestia ar putea sa zica intr-o prima instanta ca nu-i intereseaza, si apoi sa dezvolte intern un program similar care sa faca acelasi lucru.

Cum as putea sa ma protejez impotriva acestui gen de "furt" intelectual?
Cel mai recent răspuns: Alin Popescu , administrator 17:21, 5 Februarie 2010
Buna seara. Ati putea incerca sa va protejati codul sursa prin intermediul plicului cu idei de la OSIM.
[ link extern ]

Ideea e ca trebuie sa printati codul sursa si sa il depuneti in plicul de care se vorbeste in materialul de mai sus.

In alta ordine de idei, nu stiu daca operatorii de telefonie mobila sunt interesati sa dezvolte de capul lor aplicatii. Poate ar fi bine sa va orientati mai degraba catre desfacerea aplicatiei direct in internet, catre potentialii consumatori interesati. Mai ales daca vorbim de o aplicatie care se adreseaza si unor alte piete in afara de cea romaneasca.

Multa bafta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum legalizez o idee? Catadaniels Catadaniels Cum pot sa obtin drepturi de autor asupra unei ideei? Am o ideea privitoare la telefoanele mobile.Mi-am facut temele ideea nu a fost pusa in practica inca. ... (vezi toată discuția)
Protejarea unei idei de afacere Axinte Ion Axinte Ion Am o idee de afacere si urmeaza sa ma intalnesc cu niste potentiali investitori. Cum as putea sa o protejez, ca sa nu ajung in situatia in care potentialii ... (vezi toată discuția)
Protejare idee osim Llala Llala NEAVAND BANI SA INREGISTREZI LA [b]OSIM [/b]O IDEE, UN BRAND DE POSIBILA AFACERE IN VIITOR, CE ALTERNATIVA JURIDICA EXISTA PTR. A O PUTEA PROTEJA DE UN ... (vezi toată discuția)