avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 178 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... protejare idee OSIM
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

protejare idee OSIM

NEAVAND BANI SA INREGISTREZI LA OSIM O IDEE, UN BRAND DE POSIBILA AFACERE IN VIITOR, CE ALTERNATIVA JURIDICA EXISTA PTR. A O PUTEA PROTEJA DE UN EVENTUAL FURT INTLECTUAL?MENTIONEZ CA DEJA S-A IESIT IN PUBLIC CU ACEASTA IDEE, ICARE S-A BUCURAT DE REAL SUCCES SUSCITAND INTERES.
Cel mai recent răspuns: Mioara Radulescu , Consultant proprietate industriala 14:44, 17 Mai 2011
Daca aceasta idee a fost deja adusa la cunostinta publicului si aceasta poate fi dovedita de persoanele care o cunosc din aceasta sursa, sansele Dvs de a obtine protectie pentru aceasta idee sunt minime. Pentru alte solutii tehnice care sunt doar la nivel de idee aveti la dipozitie , la OSIM, PLICUL CU IDEI, care va permite contra taxei de 150 lei, sa o depuneti in scris intr-un astfel de plic.Solicitati informatii mai amanuntite la OSIM pentru procedura pentru plicul cu idei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi autor program software pt telefoane mobile mcu mcu Am creat un program ce ruleaza pe telefoane mobile. As dori sa-l vand la operatori gen Orange sau Vodafone. Acestia ar putea sa zica intr-o prima instanta ca ... (vezi toată discuția)
Protejarea unei idei de afacere Axinte Ion Axinte Ion Am o idee de afacere si urmeaza sa ma intalnesc cu niste potentiali investitori. Cum as putea sa o protejez, ca sa nu ajung in situatia in care potentialii ... (vezi toată discuția)
Idee inregistrata la osim iahim87 iahim87 Buna ziua, Am si eu o intrebare: Am o idee cu care as putea sa ma duc la diverse companii si cu aceasta idee, companiile pot sa-si creasca cifra de ... (vezi toată discuția)