buna seara.as dori sa ma lamuriti si pe mine in legatura cu scoaterea fiului meu din tara.mentionez ca copilul are 5 ani,nu am fost casatorita cu tatal copilului,copilul nu poarta numele tatalui ci este doar recunoscut de tatal lui.intrebarea este..il pot scoate din tara pe pasaportul meu fara a fi necesara acea procura cu acordul si semnatura tatalui copilului?va multumesc
:P ;)
in cazul in care un parinte a obtinut in instanta drept de vizitare a minorului , el trebuie sa depuna toate diligentele necesare pt. a-si putea vedea copilul, cf programului stabilit in instanta !! nu mama tb sa-i aduca copilul la usa !! parintele care a obtinut custodia minorului are obligatia insa de a-l notifica pe celalalt parinte care a obtinut programul de vizitare a minorului, cu privire la orice modificare a domiciliului , plecare din tara a minorului, etc.
:Dchiar va multumesc din suflet pt raspunsuri deoarece fostul sot lucreaza in jandarmerie si cred ca ar face multe lucruri rele asa cum a facut si cu pensia alimentara cand dupa ce am castigat procent din venitul lui apoi a facut recurs si a castigat ,astfel fetita mea pierzand 200 ron din pensia alimentara:(