avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 315 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... soaterea minorului din tara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

soaterea minorului din tara

buna seara.as dori sa ma lamuriti si pe mine in legatura cu scoaterea fiului meu din tara.mentionez ca copilul are 5 ani,nu am fost casatorita cu tatal copilului,copilul nu poarta numele tatalui ci este doar recunoscut de tatal lui.intrebarea este..il pot scoate din tara pe pasaportul meu fara a fi necesara acea procura cu acordul si semnatura tatalui copilului?va multumesc
Cel mai recent răspuns: RADU SAVALACHE , Avocat 18:20, 16 Februarie 2010
multumesc....sper sa vrea spre binele fetitei...
:P ;)
in cazul in care un parinte a obtinut in instanta drept de vizitare a minorului , el trebuie sa depuna toate diligentele necesare pt. a-si putea vedea copilul, cf programului stabilit in instanta !! nu mama tb sa-i aduca copilul la usa !! parintele care a obtinut custodia minorului are obligatia insa de a-l notifica pe celalalt parinte care a obtinut programul de vizitare a minorului, cu privire la orice modificare a domiciliului , plecare din tara a minorului, etc.
~ Conținut șters la cerere ~
:Dchiar va multumesc din suflet pt raspunsuri deoarece fostul sot lucreaza in jandarmerie si cred ca ar face multe lucruri rele asa cum a facut si cu pensia alimentara cand dupa ce am castigat procent din venitul lui apoi a facut recurs si a castigat ,astfel fetita mea pierzand 200 ron din pensia alimentara:(
Este interesant ce sustineti dvs. Ne puteti spune cum a motivat instanta aceasta reducere de 200 roni?

Alte discuții în legătură

Custodie definitiva si irevocabila oscumpyka oscumpyka Buna seara..va multumesc in primul rand pentru raspunsuri...dar mai am si eu o intrebare din miile de intrebari la care inca nu le gasesc raspunsul....am ... (vezi toată discuția)
Scoaterea minorului din tara fara acordul tatalui Simonaaurelia Simonaaurelia Fratele meu este divortat si are o fetita de 5 ani. Mama a obtinut custodia copilului, el plateste pensie alimentara , fetita o putea lua cand isi dorea ( nu ... (vezi toată discuția)
Plecarea cu copil minor ContSters179554 ContSters179554 va rog sa imi spuneti daca fostul sot ia fost incredintata fetita de 6 ani jumate prin hotarare definitiva si irevocabila poate pleca cu fetita in spania sau ... (vezi toată discuția)