avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1342 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit deductibilitate diferente curs
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

deductibilitate diferente curs

Buna ziua, cheltuielile cu diferentele de curs aferente conturilor de furnizori si clienti in valuta saunt deductibile integral sau sunt limitate in functie de gradul de indatorare? va multumesc
Cel mai recent răspuns: Monica Miron , Consultant fiscal 15:54, 8 Februarie 2010
salut,
gradul de indatorare se refera la :dobinzi platite institutiilor nebancare; imprumuturi de la institutii nespecializate si la diferentele de curs aferente;
la clienti si furnizori nu ai nicio problema
si vechiul ordin 1752/2005 si noul ordin 3055/2009 precizeaza deductibilitatea integrala la conturile de furnizori si clienti , diferentele de curs valutar aferente contractelor sau decontarilor furnizori/clienti nu au nici o legatura cu gradul de indatoare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deductibilitate diferente curs credit valuta maria2010 maria2010 Buna ziua, daca am un credit bancar in euro pe termen scurt de la o banca din Romania, soldul creditului intra in calculul gradului de indatorare sau nu iar ... (vezi toată discuția)
Deductibilitate ch dobanzi si dif de curs valutar emanuela73 emanuela73 Va rog sa-mi spuneti daca in cazul unui leasing am deductibilitate limitata a ch cu dobazile la 7% fiind in euro si daca trebuie sa tin cont de gradul de ... (vezi toată discuția)
Deductibilitate diferente curs valutar la plata in rate antonia_m09 antonia_m09 Buna ziua, Suntem o societate comerciala SRL. Am achizitionat de la o societate comerciala SRL (nu este soc.de leasing) aparatura care ne-a fost facturata ... (vezi toată discuția)