avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 990 soluții astăzi

Când cotele de TVA se schimbă peste noapte... cum supraviețuim fără să greșim? Sesiune aplicată alături de Delia CataramăVezi agenda și participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale As vrea sa infiintez un SRL cu cod caen de cosmetica
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

As vrea sa infiintez un SRL cu cod caen de cosmetica

Buna ziua.As vrea sa infiintez un SRL cu cod caen de cosmetica (unghii) dar fara punct de lucru fix (m-as deplasa la domiciliul clientelelor)
In cazul asta de ce avize am nevoie?ce conditii trebuiesc indeplinite?
Ultima modificare: Sâmbătă, 7 Septembrie 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 09:29, 7 Septembrie 2024
Activitatea asta nu merge fără punct fix.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen 8690 GP Gina GP Gina Bună ziua , vă rog să-mi spuneți dacă am înființat un srl pe acest cod de ce trebuie să am punct de lucru , dacă activitatea se desfășoară la ... (vezi toată discuția)
Pfa sau srl pentru cosmetician didiuamalia didiuamalia Buna ziua, Am nevoie de un sfat profesional. Sunt cosmetician de profesie si doresc sa-mi infiintez firma sau pfa pentru desfasurarea activitatii la ... (vezi toată discuția)
Salon unghii false - conditiile necesare ahiile ahiile Buna ziua Ma poate ajuta cineva cu informatii legat de deschiderea unui salon de unghii false? 1. Vreau sa stiu ce cod CAEN este atribuit acestei ... (vezi toată discuția)