Dapix 
	    	Utilizator

Dapix 
	    	Utilizator	    

Dapix, utilizator
 Dapix, utilizator 	
			 BogdanGri 
	    	Utilizator

BogdanGri 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 fserban82	                   

Buna ziua,
  Va rog sa-mi precizati daca legea prevede o rezolvare clara a urmatoarei   probleme si care ar fi solutia.
- Un proprietar de autovehicul ... (vezi toată discuția)
	                    fserban82	                   

Buna ziua,
  Va rog sa-mi precizati daca legea prevede o rezolvare clara a urmatoarei   probleme si care ar fi solutia.
- Un proprietar de autovehicul ... (vezi toată discuția)

gabonee	                   

Buna ziua, doresc sa aflu un raspuns referitor la o situatie cu care ma confrunt, am achizitionat la inmatriculare o asigurare rca auto, la momentul incheierii ... (vezi toată discuția)
	                    gabonee	                   

Buna ziua, doresc sa aflu un raspuns referitor la o situatie cu care ma confrunt, am achizitionat la inmatriculare o asigurare rca auto, la momentul incheierii ... (vezi toată discuția)

MariusGologan	                   

Am facut cartea de identitate(CIV-ul) unei masini la RAR , am facut toate demersurile pentru inmatriculare la Politie(taxe CEC, trezorerie) inclusiv RCA. La ... (vezi toată discuția)
	                    MariusGologan	                   

Am facut cartea de identitate(CIV-ul) unei masini la RAR , am facut toate demersurile pentru inmatriculare la Politie(taxe CEC, trezorerie) inclusiv RCA. La ... (vezi toată discuția)