Buna.Situatia se prezinta astfel:suntem 4 studenti care stam in chirie intr-un apartament cu 2 camere situat intr-o vila cu mai multe imobile.Proprietarul ne-a tot amanat cu intocmirea actelor legale de inchiriere,prezentandu-ne un contract de inchiriere scris de el la calculator.Ne-am hotarat sa ne mutam si l-am anuntat cu 30 de zile inainte pentru a locui in ultima luna pe banii de garantie.Respectivul ne-a inchis toate utilitatile( acestea fiind trase de la vila alaturata in care el locuieste,neavand o contorizare separata) afirmand ca ne va da afara.Noi am apelat la politie care ne-a sfatuit sa mergem sa dam declaratie la Procuratura si la Fisc,proprietarul neavand nici acte pe imobil,intabularea fiind in curs de desfasurare.Ce este indicat sa facem?
Nu se pune problema intelegerii..proprietarul s-a prezentat cu un ordin de evacuare obtinut de la un birou de executori si a inceput sa puna sigiliu pe usa apartamentului.Executarea se face cu ordin judecatoresc, nu cu o stampila pusa de un executor...probabil vom ajunge la un proces.
Daca ajungeti la proces ce veti obtine?
Daca doriti sa ajungeti la proces incercati sa consultati un avocat in conditiile in care considerati ca aveti dreptate.
Chirias fara contract
mmp
Buna ziua,
Locuim de aproape 4 ani cu chirie intr-un apartament. Cand ne-am mutat am facut un contract cu proprietarul prin agentie imobiliara, pe un an de ... (vezi toată discuția)