avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 750 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună! Ce as putea face dacă cineva a filmat gradina ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună! Ce as putea face dacă cineva a filmat gradina mea când ...

Bună! Ce as putea face dacă cineva a filmat gradina mea când eu nu eram acasă și a postat pe Facebook!Exista un articol de lege ?Îi pot face plângere?Unde as putea face plângerea?

Alte discuții în legătură

filmare fara acordul meu bv96rrr bv96rrr buna ziua, m-au filmat si m-au postat pe facebook fara acordul meu a postat si un articol care nu este in totalitate adevarat filmarea este facuta ... (vezi toată discuția)
Minori filmati? ngs ngs buna zius! ma puteti ajuta, va rog? 1. pot fi minorii filmati de terte persoane fara acordul parintilor? 2. pot fi minorii filmati indemnand populatia pe ... (vezi toată discuția)
Lucrez in kaufland, cel de la paza l-a confundat pe ... Emmy92 Emmy92 Buna ziua, Lucrez in Kaufland, cel de la paza l.a confundat pe un client cu un domn care cu o zi înainte a furat niste lucruri. Am fost rugat de acesta sa ... (vezi toată discuția)