SunnyXxxX 
	    	Utilizator

SunnyXxxX 
	    	Utilizator	    

SunnyXxxX, utilizator
 SunnyXxxX, utilizator 	
			 Adrian_OTP 
	    	Utilizator

Adrian_OTP 
	    	Utilizator	    

SunnyXxxX 
	    	Utilizator

SunnyXxxX 
	    	Utilizator	    

SunnyXxxX, utilizator
 SunnyXxxX, utilizator 	
			 User nome 13 
	    	Utilizator

User nome 13 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 eu45ani	                   

am fost depistat cu aparatul etilotest cu o alcoolemie de 061 in aerul expirat,ce urmari poate avea acesta fapta si daca e bine sa cer recalcularea,multumesc (vezi toată discuția)
	                    eu45ani	                   

am fost depistat cu aparatul etilotest cu o alcoolemie de 061 in aerul expirat,ce urmari poate avea acesta fapta si daca e bine sa cer recalcularea,multumesc (vezi toată discuția)

roby89	                   

Acum 1 an am fost oprit de politie pt depasirea limitei de viteza in localitate (Cluj - 87 km/h), problema e ca am fost si un pic baut, avand o alcoolemie de ... (vezi toată discuția)
	                    roby89	                   

Acum 1 an am fost oprit de politie pt depasirea limitei de viteza in localitate (Cluj - 87 km/h), problema e ca am fost si un pic baut, avand o alcoolemie de ... (vezi toată discuția)

cosmin_nasu	                   

am fost oprit de catre politia rutiera in trafic am fost testat cu etilotestul indicand o valoare de 0,46 in aerul expirat apoi am fost condus la spital unde ... (vezi toată discuția)
	                    cosmin_nasu	                   

am fost oprit de catre politia rutiera in trafic am fost testat cu etilotestul indicand o valoare de 0,46 in aerul expirat apoi am fost condus la spital unde ... (vezi toată discuția)