avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1562 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Buna ziua, Unde pot reclama o instituție de cult BOR ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Buna ziua, Unde pot reclama o instituție de cult BOR pt că ...

Buna ziua,

Unde pot reclama o instituție de cult BOR pt că nu- mi răspunde la o sesizare trimisă pe email de 4 LUNIi de zile ?? (au primit-o, am verificat la telefon-registratura + 1consilier, nici nr de înregistrare, nimic)
NU respectă nici legea, nici statutul lor publicat pe site.

Mulțumesc anticipat .
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:00, 27 Septembrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este obligatia de a face ..adica de a raspunde la cereri ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Biserica se supune legii 544/2001 privind liberul acces la informaţiile de interes public? OrasulLiber OrasulLiber Biserica se supune Legii 544/2001 privind liberul acces la informaţiile de interes public? Art. 2 din Legea 544/2001 privind liberul acces la informaţiile ... (vezi toată discuția)
Termen de raspuns petitie ContSters256771 ContSters256771 Sper sa fi ales corect sectiunea de forum unde sa postez intrebarea mea. Ma intereseaza ce se intampla daca o institutie nu raspunde la o petitie adresata. ... (vezi toată discuția)