avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 602 soluții astăzi

Reges-Online: Operațiuni esențiale și situații speciale. Ghid practic pentru o gestionare corectă și eficientă a registrului. Vezi agenda evenimentului și participă →

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua domn avocat am si eu o intrebare am fost ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua domn avocat am si eu o intrebare am fost arestat in ...

Buna ziua domn avocat am si eu o intrebare am fost arestat in anul 2015 cu un mandat de 5 ani la care am efectuat 3 ani si 2 luni.dosar proxenetism.as dori sa stiu daca mai pot sami se elibereze cazierul judiciar curat va multumesc
Cel mai recent răspuns: SM LEGAL CONSSULT , Consultant de business 10:38, 24 Septembrie 2024
Trebuie sa solicitati reabilitarea judecatoreasca printr-o cerere adresata instantei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Timpul necesar stergerii unui cazier LABTECOM7 LABTECOM7 va salut.ma numesc iulian,in 2006 am fost condamnat la 3ani si 2 luni de inchisoare pentru 209 furt calificat,prin decizia instantei galati.eu ulterior in anul ... (vezi toată discuția)
Reabilitarea dupa efectuarea unei pedepse BullTerrier77 BullTerrier77 Buna ziua. Adresez aceasta intrebare la rugamintea unui vecin de bloc. Dansul a efectuat o pedeapsa cu inchisoarea in urma unui furt(nu stiu prea multe ... (vezi toată discuția)
Intrebari reabilitare cazier judiciar ContSters283403 ContSters283403 Buna ziua , am avut o problema in 2006 si anume am fost judecat pentru complicitate la furt si dupa cateva saptamani de arest preventiv mi-au dat drumul cu 1 ... (vezi toată discuția)