avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1202 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Bună ziua sunt tânăr și sunt actual student în ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Bună ziua sunt tânăr și sunt actual student în anul I ,vreau ...

Bună ziua sunt tânăr și sunt actual student în anul I ,vreau și eu un top cu facultățile de drept din București.
Cel mai recent răspuns: Alina-Andreea Plugaru , Avocat 10:19, 26 Septembrie 2024
Buna ziua,
La ce facultate sunteti?
Am fost admis la Dimitrie Cantemir și mâine aflu dacă sunt admis și la Titu maiorescu și nu știu pe care să o aleg
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Gasiti informatii utile aici: [ link extern ] /
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Titu Maiorescu, cred ca este mai bine cotata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept european? doresc informatii despre o facultate SimionCatalin SimionCatalin Buna seara Ma aflu intr-o mica dilema.Sunt student la snspa administratie publica in anul 1.In acest an am realizat ca aceasta facultate nu imi ofera nici un ... (vezi toată discuția)
Masterat in drept la universitatea titu maiorescu vella85 vella85 Buna ziua.Sunt si eu o proaspat absolventa a facultatii de Drept, si intentionez sa urmez un master.Problema e k dupa ce am cantarit toate optiunile oferite de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am nevoie de un sfat - alegere facultate de drept feel4rap feel4rap Buna ziua, vreau sa ma inscriu la drept,datorita unor probleme nu pot sa ma inscriu la universitatea din bucuresti anul acesta. Ma gandeam la \"Dimitrie ... (vezi toată discuția)