avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi

Reges-Online: Operațiuni esențiale și situații speciale. Ghid practic pentru o gestionare corectă și eficientă a registrului. Vezi agenda evenimentului și participă →

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Furtul de la locul de muncă pe timp de zi, unde ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Furtul de la locul de muncă pe timp de zi, unde prejudiciul ...

Buna ziua.
Furtul de la locul de muncă pe timp de zi, unde prejudiciul a fost recuperat, valoarea fiind 1500 ron, in ce categorie poate fi inclus furt sau furt calificat?
Cel mai recent răspuns: Costiari , utilizator 13:50, 26 Septembrie 2024
Este inclus la furt.
Mulțumesc pentru raspuns.
Care ar fi pedeapsa minima care se poate obtine cu un avocat bun?
Mentionez ca nu am antecedente copil minor în întreține si credit la banca

Ultima modificare: Joi, 26 Septembrie 2024
Costiari, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt de camera video dintr-un supermarket lorennnaaa lorennnaaa Buna ziua as vrea sa-mi spuneti ce patesc daca am fost prins intr-un supermarket luand o camera video in valoare de 900 lei..mentionez ca a venit politia la ... (vezi toată discuția)
Amenda furt calificat cataaaa cataaaa as vrea sa va intreb cam cat e amenda pentru un furt din maganiz in valoare de aprox 150 ron si in cat timp ar trebui platita (vezi toată discuția)
Furt in tren amy_dyly_2008@yahoo.com amy_dyly_2008@yahoo.com #-o buna ziua am 20 de ani intro seara dintro prostie am furat cu un coleg o statie de emisie receptie dintr-un tren iar prietenul meu a fost prins de politia ... (vezi toată discuția)