avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 410 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit deducere chelt.cu utilitatile
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

deducere chelt.cu utilitatile

Buna ziua,
Am inchiriat un spatiu de 36mp, in vederea desf.de acivit.comerciale.
Am si o chirie fixata prin contract iar in procesul verbal de predare -primire al spatiului se specifica, in ceea ce privesc utilitatile, ca spatiul respectiv este prevazut cu incalzire, curent, gaze, etc.De remarcat, ca aceste utilitati vin la gramada mare mare cu ce consuma si proprietarul
Intrebarea fiind cat pot eu sa deduc din suma pe care o platesc proprietarului pe aceste utilitati?
Cel mai recent răspuns: MALAMUT , Consultant fiscal 19:40, 8 Februarie 2010

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli deductibile ptr. pfa ionelastr ionelastr Factura la curentul electric poate intra la cheltuieli deductibile daca am un contract comodat?Factura nu este pe numele meu. (vezi toată discuția)
Sunt obligat sa platesc utilitatile comune in cladire de birouri, daca nu se specifica in contract? AndreiMAN AndreiMAN Bună ziua, Mi-am mutat sediul firmei într-o clădire de birouri în urmă cu câteva luni. În contractul de închiriere scrie clar la obligatiile mele ... (vezi toată discuția)
O firma care inchiriaza un spatiu intr-un bloc rezidential este normal sa apara pe listele lunare de plata a cheltuielilor de intretinere? husseincudop husseincudop Blocul incare locuiesc are inchiriat un spatiu de la parter unei societati comerciale cu mai multi angajati. Pe listele de plata lunare ale cheltuielilor la ... (vezi toată discuția)