avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Am primit recent o instiintare prin posta in legatura ...
Discuție deschisă în Executare silită

Am primit recent o instiintare prin posta in legatura cu o amenda ...

Am primit recent o instiintare prin posta in legatura cu o amenda din 2012, de la CNADR + niste foi pe care titlul spune: "Executare silita mobiliara". Amenda consta in 250lei si 600lei cheltuieli de judecata. Sunt informat ca daca nu platesc tot in 2 zile de la primirea plicului prin posta bunurile mele mobile or sa fie puse sub sechestru. Foile astea cu executare silita mobiliara sunt primite de la o firma de solutionari probleme juridice. Eu stiu ca se prescrie dupa 5 ani. Acum, care este procesul pe care trebuie sa-l urmez sau ce trebuie sa fac ca sa scap de aceasta plata. Masina pentru care am primit amenda nu mai exista. Multumesc enorm .
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 13:37, 30 Septembrie 2024
Mergeți la un av pt a vedea despre ce e vorba ,firma trebuie sa fie de recuperări creanțe sau un birou executori judecătorești,,,foile" ar trebui sa fie o hotărâre judecătorească în care trebuia sa fiți parte sau unmproces verbal de contraventie aplicat de CNADR etc.Un av va lămurește daca e ceva serios sau o încercare fără șanse a unor firme de recuperatori.,nu exista firme soluționări probleme juridice etcetc
Ultima modificare: Luni, 30 Septembrie 2024
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Notificare pre-executare laura_dari laura_dari Buna ziua, O sa incerc sa fiu cat de scurta se poate...anul trecut pe la inceput de octombrie m-am trezit la usa cu vizita celor de la [sc recuperari creante], ... (vezi toată discuția)
Recuperare creante ContSters154241 ContSters154241 Cu o mare rugaminte de a primi un raspuns, fac si eu o intrebare: Am avut un abonament la o firma de telefonie mobila pe care l-am intrerupt in perioada de ... (vezi toată discuția)
Contestatie la executare herminast herminast Executare silita pentru proces verbal CNADNR trimis prin posta in 2012 lipsa rovigneta, nu a platit amenda. Intrebare: se poate face contestatie la ... (vezi toată discuția)