avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1659 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua. Am 34 de ani vechime in munca incluzand si ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua. Am 34 de ani vechime in munca incluzand si stagiul militar de 1 an si 6 luni, din care 9 ani grupa ...

Buna ziua.
Am 34 de ani vechime in munca din care 9 ani grupa speciala si 20 de ani grupa deosebita puteti sa imi spuneti cand as putea iesi la pensie conform legii 360/2023?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 11:53, 30 Septembrie 2024
In momentul in care veti indeplini conditia de stagiu complet contributiv de 35 ani, veti beneficia de o reducere a varstei standard (65 ani) de 9 ani si 6 luni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt născut pe 15/07/2969 și am 32 ani de muncă din care 18 ... iulianpancu iulianpancu Sunt născut pe 15/07/2969 și am 32 ani de muncă din care 18 ani și jumătate in grupa 1 de munca după legea nouă a pensiilor când aș putea depune ... (vezi toată discuția)
dosar, perioada de contributivitate de 35 de ani, poate fi completată prin contract cu cnpp? ... Dan-Luca Dan-Luca Bună ziua! Aș dori să vă pun o întrebare legată de îndeplinirea condițiilor pentru depunerea dosarului de pensionare: Conform noii legi ... (vezi toată discuția)
Pot iesi la pensie? ContSters205948 ContSters205948 am 30 ani,8 luni,29 zile,din care 10 ani grupa 1, si 11 ani si 6 luni in grupa 2,total 37 ani cind pot beneficia de pensie anticipata. (vezi toată discuția)